Kristýna Mariašová, Dis.

Vystudovaná malířka zaměřena na realistickou tvorbu, která se zajímá také o grafický design. Malbě se věnuje více než devět let, vystudovala dvě umělecké školy. V roce 2017 dokončila Soukromou střední uměleckou školu designu, s. r. o. v Praze, obor užitá malba. V roce 2022 absolvovala na Vyšší odborné škole uměleckoprůmyslové v Praze, obor malba a přidružené techniky. Účastnila se kurzu figurálního kreslení i semestrální ateliérové výuky na Scholastice v ateliéru malby. Od roku 2022 vyučuje výtvarný obor na třech uměleckých školách (ZUŠ Neratovice, ZUŠ Creative, ZUŠ Folklorika Praha). Ve volném čase se věnuje své vlastní umělecké tvorbě. V současné době pracuje na cyklu „Rozostření reality“, ke kterému plánuje také výstavu. Od roku 2013 pravidelně vystavuje své obrazy na společných i svých samostatných výstavách.
Spolupracuje s kapelou The CELLO Boys, které tvoří téměř veškerý grafický design, jako například PF, obal CD s komixem a další.
Oblíbená roční doba: léto *** Oblíbený spisovatel: Penelope Bloom *** Oblíbený zpěvák/zpěvačka: Miley Cyrus *** Oblíbená země: Česká republika *** Oblíbená barva: černá *** Oblíbený film: Bohemian Rhapsody